[NTLK] No sound on Newton OMP

anasazi4st newtonphoenix at mindspring.com
Thu Oct 2 10:05:45 EDT 2014


Herman:

Are you certain it's not that--while you slumbered, you were bitten by a radioactive or genetically-engineered spider? Does anything feel--sticky--to you?

In short, are you you're not--The Amazing Spider-man?

;) (Of course, I jest.)

Thanks,
--Forrest

--Sent from one of the few non-SSL email servers left--EarthLink


-----Original Message-----
>From: Herman Paassen <paassen at me.com>
>Sent: Oct 1, 2014 1:05 PM
>To: "newtontalk at newtontalk.net" <newtontalk at newtontalk.net>
>Subject: [NTLK] No sound on Newton OMP
>
>Ok, this is weird ... I ordered a few Newton OMP's from ebay. I'm going to use them for educational purposes since I teach interaction and GUI design. My own OMP, which I bought in 1993, was perfect until 2 years ago: suddenly the sound appeared to be extremely soft. Even with the volume slider at the highest level you hardly hear a sound. So, I bought 3 other OMP's and guess what ... they all have exactly the same volume problem!
>Is it a hardware problem and is there a certain possibility to repair it?
>
>And yes, they all have a sticky coating ... It seems like they have an experation date for about 20 years ;)
>
>Cheers!
>
>- Herman
>
>
>Verstuurd vanaf mijn iPhone
>----------------------------------------------------------------------
>
>The NewtonTalk Mailing List   http://newtontalk.net/
>The Official Newton FAQ       http://splorp.com/newton/faq/
>The Newton Glossary           http://splorp.com/newton/glossary/



More information about the NewtonTalk mailing list